lauantai 20. elokuuta 2011

Tunnustuksia

Lankahamsteri Drucilla ja viime kevään salainen neuleystäväni, Villasilla-blogin Maija ovat muistaneet minua tunnustuksella:

 
Tunnustus edellyttää vastausta seuraaviin kysymyksiin:

1. Lempiväri
Onpas vaikea kysymys. Kyllä se taitaa löytyä akselilta vihreä-ruskea-oranssi. Jos yksi on pakko valita, sanotaan vihreä kaikkine eri sävyineen.

2. Lempiruoka
Näitäkin on niin monia... tätä nykyä pekoniaamiainen salaatin kera ;), tai mikä tahansa missä on vuohenjuustoa, esim. vuohenjuustosalaatti. Eikä hyvin paistettua naudan sisäfilettä hyvän kastikkeen kera voita mikään! Eilen selätin yhden kouluaikojen trauman: söin kaalilaatikkoa ja yllätyksekseni huomasin senkin olevan hyvää...

3. Minne haluaisin matkustaa
Tähän kuuluisi varmaan vastata jotain kaukaista ja eksoottista, kuten Thaimaa, Kiina, Australia, Etelä-Amerikka... missään niistä en ole vielä käynyt. Olen vaatimaton ja sanon Lappi. Useamman vuoden olen miettinyt vaellusretkeä Lapissa, mutta se on aina siirtynyt. Ilmeisesti liian kaukana, jotta voisi lähteä tuosta vaan, ja liian lähellä, jotta tulisi suunniteltua kunnolla pitkän kaavan mukaan.
 
Toisaalta haluaisin käydä taas Kaliforniassa, jossa asusteltiin jonkin aikaa vuosituhannen vaihteessa. Hinta ja rajallinen lomapäivien määrä on tavannut lykätä sitäkin.
 
Kiitokset molemmille tunnustuksesta! Haaste pitäisi laittaa eteenpäin. Melkein kaikki tuntuvat sen jo saaneen, mutta valitsen kolme: Kissailua ja kässäilyä, Soppaa ja silmukoita sekä Hooneule. Ensimmäisessä ihailen kissakuvia (tietysti) sekä aivan uskomattoman hienoja nypläyksiä, toisessa herahtaa vesi kielelle ja kolmas pistää aina muuten vaan hymyilyttämään.
 
 Nyt lähden viettämään iltapäivää ja iltaa ns. tyttöjen kesken. Ohjelmassa mm. elokuva Morsiusneidot. Palataan neuleaiheisiin taas huomenissa.

3 kommenttia:

  1. Kiitos vaan tunnustuksesta. Pitänee vastata kun ei näytä mitään raportoitavaa käsityörintamallakaan oleva.

    VastaaPoista
  2. Hmmm, kaalilaatikko on hyvää, oon aina tykänny siitä ja meillä sitä syödään aika usein. Mutta vain suolaisena versiona! Mun mummi teki aina todella makeeta laatikkoa, laittoi siihen siirappia. Oli aika omituista, mä en laita siirappia ollenkaan...

    VastaaPoista
  3. kiitos kaunis tunnustuksesta :)

    VastaaPoista