sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Gekko The Freak

Virkkauskammoni selättyy pikkuhiljaa, paitsi että jokaisesta virkkaustyöstä seurauksena on jumiutuneet hartiat. Pitäisi kai malttaa virkata vain tovi kerralla eikä puolta päivää yhteen menoon. Vaan jos kohdalle osuu oikein inspiroiva malli, eihän sille mitään voi jos flow-tila vie mukanaan ja on pakko vain virkata, virkata ja virkata...

Pattern: Gecko The Frecko.  Yarn: Katia Bombay, 85g/195m. Hook: 2,0 mm.

Gecko The Freak on ehkä menossa kummipojalle, 4v, uuden kodin ja sen uuden ihan oman huoneen somisteeksi. Kullanmurun huoneessa tulee kuulemma olemaan banaaninkeltaiset seinät, joten ehkäpä Gecko sulautuu sopivasti taustaan. 


Miten niin Freak? No, työn vielä ollessa keskeneräinen virkkaajalla oli ajoittain hieman friikki olo. Kun silmien edessä ja melkein suussa heiluu jotain tällaista, on välillä naurussa pitelemistä. Taisi olla vain hyvä, että metallikoukku esti työn ottamisen mukaan viime viikon lentomatkalle. Tekele olisi saattanut aiheuttaa hieman liikaa hupia kanssamatkustajille.


You should never judge an unfinished yarn-work.  So true, especially in this case ;)

1 kommentti:

  1. Tiedän tuon virkkaus/hartiajumi plus flowfiiliksen vaikken siihen ole aikoihin päässyt. Ja virkkauksen lopputuloskin on söpis, eikä mitään k-18 -kamaa, kuten ensimmäiset projektikuvat saivat ajattelemaan.

    VastaaPoista