torstai 26. huhtikuuta 2012

Olen sanaton!

Postilaatikosta löytyi toissapäivänä saapumisilmoitus, joka olikin leimattu saapuneeksi jo perjantaina. Ei ollut meidän perheestä taaskaan kukaan vaivautunut maanantaina postilaatikolle, eikä ilmoitus ollut perjantaina vielä ehtinyt jakeluun. Eilen menin suoraan töistä konserttiin (Sibeliuksen toinen sinfonia Musiikkitalolla HKO:n toimesta ja Olari Eltsin johtamana, upea kerrassaan!), joten sitäkin malttamattomampi olin tänään.

Eikä ollut postireissu todellakaan turha. Salaisen neuleystäväni lähettämä paketti oli ISO ja PAINAVA.


Maltoin sentään mieleni kotiin asti, mutta kotiin päästyäni olin kuin lapsi jouluaattona. Jätskiostokset lämpenivät kauppakassissa, kun revin pakettia auki. Sisältö oli kerrassaan mykistävä.


Siellä oli siis ihan vaikka mitä: upea helmenharmaa Vlad-huivi Rose Mohairista neulottuna...


...herkkupaloina neljä kerää Puro Batikia, monen monta pussia valkoista teetä sekä herkullisen hedelmäinen peltirasia sisältäen marmeladeja, jotka myös maistuivat hyvältä: halusin rasian heti käyttöön nappirasiaksi, joten päätin tyhjentää sen heti ;D


Karvainen perheenjäsenemmekin sai osansa - pari virkattua hiirulaista ja gourmet-ruokaa: kengurua ja strutsia. Oho, enpä tiennyt että kissoille on tarjolla noinkin eksoottisia herkkuja!


Paketin paino selittyi muumimuistikirjalla sekä Lesley Stanfieldin kirjalla Kauneimmat Neulemallit, joka mukavasti täydentää kirjahyllyäni (siis keittiön yläkaappia, koska varsinainen kirjahylly pursuaa yli, joten arvokkaimmat kirjat ovat muualla).


Aivojumppaakin oli mukana. Ensin ihmettelin, kun paketissa ei näkynyt korttia. Sittenpä löytyikin tarkasti ja tiukasti kiinni liimattu kirjekuori. Sieltä löytyi tämmöinen yllätys...


...eli palapelikortti, joka minun piti ensin koota saadakseni sen kääntöpuolen luettua. Insinöörin järjestelmällisyydellä siitä selvittiin, ja kuva olikin suloinen!


Voi hyvät hyssykät, mikä paketti. Mielenkiinnolla odotan sitä viimeistä! Kiitos!

Neulerintamalta ei olekaan kuulumisia. Riikinkukkohuivi Nauravan lampaan huivisilkkivillasta on vähän yli puolen välin eli sen parissa menee vielä varmaankin pari CSI Miamin jaksoa.

6 kommenttia:

 1. Pakko myöntää, että homma lähti vähän lapasesta tämän paketin kanssa... Mutta kiva että tykkäsit! :D

  ♥: SNY

  VastaaPoista
 2. Aivan IHASTUTTAVAN paketin olet saanut :O)

  VastaaPoista
 3. Wautsi wau mikä paketti! On siinä Sny nähnyt vaivaa.

  VastaaPoista