lauantai 24. maaliskuuta 2012

Kevätyllätyksiä ja tunnustus

Postilaatikossa odotti Salaisen Neuleystävän lähettämä yllätyspaketti:


Paketista löytyi keväisen vihreitä tiskirättejä (yksi virkattu ja yksi neulottu), kerä Novita Miami-lankaa ja sille sopiva virkkuukoukku sekä kannustuskortti, jossa SNY-ystäväiseni kannusti minua edes jotain pientä virkkuutyötä kokeilemaan. Kiitokset kovasti, saatanpa tuota kokeillakin, nimittäin tuo Miamin väri on oikein houkutteleva, ja tuosta kerästä saattaisi syntyä vaikkapa virkattu sytomyssy. Kahvijuomakin syntyy virkkaustuokion viihdykkeeksi paketin lisukkeista. Kiitokset kovasti!

Toinen yllätys odotti aamulla täällä nettimaailman uumenissa. Huopatossunen antoi minulle tunnustuksen:

 

Tämä tunnustus tulee jakaa pitkäaikaisille blogituttavuuksille. Virpi sen jo saikin (hän olisi muuten itse oikeutetusti kuulunut saajien joukkoon), joten laitanpa tunnustuksen näin ollen eteenpäin seuraaville, joiden kanssa on tullut blogeja seurailtua ristiin ja rastiin:

Krista / Valkeat langat
Neule-Kirppu / Neule-Kirpun neuleet
Drucilla / Lankahamsterin tunnustukset
Hilima / Hiliman hääräykset
Olga / Olgan puuhat

Nyt uskaltaa jo luottaa siihen että kesä tulee: pihalla pilkistelee jo sipulikasvien nuppuja sieltä missä lämpö on jo voittanut lumen ja jään. Mukavaa kevättä!

7 kommenttia:

 1. Wrong, kyllä ne molemmat rätit on ihan virkattu. Virkkaamalla saa yllättävän monenlaista pintaa aikaiseksi, ja vieläpä ihan yksinkertaisilla jipoilla. ;) Kiva kuulla, että innostus nosti päätän edes pikkuisen. :)

  ♥:Sny

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho ja hupsis, totta turiset! Jotenkin hätäisesti kuvia näpsiessäni katsoin vaan toisesta sitä "nyppyisempää" puolta ja hämäännyin. Tuo pinta on todella hauska, oliskohan mitenkään mahdollista saada jonkinlaista ohjetta tuolle? Olen niin noviisi virkkaamisessa, etten todellakaan osaa virkata mallista ilman ohjetta, mutta tuota voisin kyllä kokeilla.

   Poista
  2. Toki, itse käytin tätä ohjetta http://www.ravelry.com/patterns/library/nubbie-scrubbies
   Ohjeversioita samanlaisiin rätteihin löytyy varmasti useampiakin. Tuossa tehdään siis ihan vain pitkää pylvästä ja kiinteää silmukkaa vierekkäin, ja joka toinen kerros kokonaan kiinteitä silmukoita. :)

   Poista
 2. Kiitos tunnustuksesta, palailen sen pariin viikonlopun jälkeen:) Kivan yllätyksen olet saanut.

  VastaaPoista
 3. Meillä ei viel pihalla kuki mikään, mutta eka kukkapenkki suli juuri lumesta vapaaksi, joten toivossa eletään...

  VastaaPoista
 4. Kivan paketin olet saanut.

  Blogissani on sinulle jotain mukaan viemistä!

  Käy kurkkaamassa

  http://munsunmeitin.blogspot.com/2012/03/one-lovely.html

  VastaaPoista
 5. Oi, kiitos tunnustuksesta! Minäkin pääsen tutustumaan Miamiin, kun käytin saamani Novita-lahjakortin perjantaina ostamalla mm. Miamin tarjousvärejä (yllättäen vihreää...)

  VastaaPoista