sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Yllätyspaketti

Posti oli tuonut saapumisilmoituksen. Postissa odotti kaunis paketti:

Surprise!

Postimaksutarrasta ehdin näppärästi päätellä, että kevään Salainen Neuleystäväni asustelee Harjavallan suunnalla. Onpas hän nopea, ajattelin. Väärin arvattu: sisältö ja lähettäjä olikin yllättävä!

Surprise gift: Zetor shawl and some chocolate.
Edit: The shawl is made of Novita Rose Mohair.
Aivan upea Zetor-huivihan se siellä (toivottavasti tunnistin mallin oikein)! Huivilla on kokoakin runsain mitoin, kuvassa on vielä kaksin kerroin. Lisänä Geisha-patukka ja kortti, joka paljasti lähettäjän;

The reason for this gift was a challenge on my niece's Facebook wall some time ago. She promised to give a hand-made present to the first five friends who were fast enough to leave a comment. I had completely forgotten it, so this was a great surprise!  Thank you Jenni!
Kyse ei siis ollut SNY:n paketista, vaan veljentyttäreni Facebook-seinällä vuosi sitten olleesta haasteesta, jossa hän lupautui tekemään jotain omakätisesti ensimmäisille kommentoijille. Enpä enää muistanutkaan että tuollainen paketti olisi tulossa!

Kiitokset vaan Harjavaltaan, ihana huivi ja suklaakin oli hyvää. Pakko lienee tunnustaa, että itsekin lupailin joillekin samassa haasteessa omia käsitöitäni. Pitänee kaivaa kyseiset kommentit esille ja katsoa montako lahjaa on jäänyt rästiin!

Eipä muuta kuin kääriytymään uuteen huiviin ja jännittämään vaalituloksia sekä samalla viimeistelemään kid mohair -liiviä. Mukavaa pakkaspäivää!

6 kommenttia:

 1. Vau! Todellinen yllätys jos koko juttu oli jo unohtunut. Jännätään vaan vaali-iltana, vaalisaunaan vaan meen ennen sitä...

  VastaaPoista
 2. Kiva saada paketteja ihan yllättäen :)

  VastaaPoista
 3. Kylläpä sinut yllätettiin mahtavalla huivilla, ja vielä suunkin sai makeaksi :) Talvisin terkuin Hilima

  VastaaPoista
 4. Huh huh, minä jo säikähdin, että onko jossain kohtaa mennyt osoitteet sekaisin! Onneksi ei sentään. :D Hetken joudut vielä tältä suunnalta pakettia odottelemaan... :)

  ♥: SNY

  VastaaPoista
 5. Hei SNY, ei hätää, maltan kyllä odottaa ja olen jo tottunutkin siihen että useimmiten tulevat vasta loppukuulla ;)

  VastaaPoista