tiistai 14. helmikuuta 2012

Hyvää Ystävänpäivää!!!

Mukavaa ystävänpäivää kaikille blogiystäville tämän suloisen kuvan myötä! Mummo-sarjakuvablogi on ihana. Tässäkin kuvassa on niin jotain mikä aivan pakottaa hymyn huulille.

Loppuviikolla oli Iteljooni tuonut salaperäisen kirjeen, jossa lähettäjäksi oli merkitty SNY-emo.


Melkein revin sen jo auki, mutta onneksi luin myös taustapuolen: "Ethän avaa ennen kuin 14.2." Okei, tiukkaa teki, mutta sain odotettua tähän päivään. Aamulla olin jo ovella takki päällä lähdössä, kun muistin kirjeeni: eihän siinä auttanut kuin palata avaamaan. Sisältä löytyi ihanaa tummaa suklaata ja hyväntuulinen kissakortti. "Muista hymyillä!" muistutti Salainen Neuleystäväni kortissaan.


Kyllähän sitä hymyilyttää, kun on suu täynnä suklaata. Kiitos SNY!

Päivälläkin sain aikaan vaihteeksi jotain konkreettista, kun hyödynsin koulutustilaisuuden maastoutumalla salin takimmaiseen nurkkaan ja tikuttamalla esityksiä kuunnellessani sinänsä tylsää huppukauluria. Itse asiassa simppelin tuubin neulominen auttoi kummasti pysymään hereillä ja keskittymään itse asiaan, ja ajatus harhaili paljon vähemmän kuin jos edessä olisi ollut sähköposti auki. Muistiinpanojakin ehdin välillä kirjoitella. Salissa olijoista tuskin kukaan huomasi puuhiani ehkä kahta vieruskaveria lukuunottamatta. Wau. Onpa minusta tullut rohkea. Jospa kohta tulisi lankasaldoon taas muutama kymmenen grammaa miinuksia!


3 kommenttia:

 1. Hei ja ole hyvä vain!

  Kiva, että jaksoit olla kärsivällinen. :) Se the kuukauden pakettikin on tarkoitus saada matkaan tällä viikolla.

  Tuo Mummo on kyllä aivan ihana, minäkin olen sitä seuraillut ja monet kerrat nauranut ihan vedet silmissä niitä juttuja. Olen myös huomannut tuon, miten neulominen auttaa keskittymään. Minulle tulee helposti koulussa sellainen olo, että tekee mieli hyppiä seinille. Silloin neulominen on parempi vaihtoehto kuin kukkasten piirtely, koska neuloessa on paljon helpompi seurata mitä taululla tapahtuu, niihin kukkasiin syventyy usein liian intensiivisesti eikä jää mitään mieleen!

  ♥: SNY

  VastaaPoista
 2. *nolo* / "klemmari" / Mitähän mä oon ajatellu, en siis mitään ku oon tuon kirjoituksen lukenu. Ihan on tyhjä pää siinä kohdassa, luin sen nimittäin uudestaan ja muistan ett mä oon lukenu mutt en oo ajatellu lukemaani. Kun se huivikin on niin kaunis, mitens mua on nyt ruvennukin pinkit sävyt kiinnostaan. Jaa onkohan se edes pinkki se väri nimeltään mitä mä tarkoitan? Noh, jotain punasta ja hempeetä;)

  VastaaPoista