sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Seascape: ei mikään merimaisema tällä kertaa

Viime vuonna Tallinnan reissulta tarttui mukaan pari kerää Austermann Kid Silkiä. Kerien piti mennä lahjaksi, mutta kuinka ollakaan, jäivät sittenkin omaan varastoon. Lahjaksi menevät silti, eivät kuitenkaan lankana vaan ihan valmiina neuleena. Mallia piti taas hakemalla hakea. Ravelrystä valikoitui ohjeeksi tällä kertaa Seascape Stole.

Pattern: Seascape Stole. Yarn: Austermann Kid Silk (75% mohair, 25% silk).
Size appr. 180 cm x  40 cm. Yardage: 68g / 607 m. Needles: 3.5 mm. 

Vaikka nimi toisin kertoo, ei tämä nyt oikein merimaisemalta näytä, värin ollessa mitä on. Toisaalta onhan kuvassa mereen viittaavaa ainakin kalkkilaivan kapteeni. (Voinee arvata miksi tämä neule ei jää minulle itselleni.)Ravelryn projektikuvia selaillessa näin että joku oli koristellut Seascapen päät helmillä. Varastin idean ja lisäisin niitä sinne tänne muutenkin. Kaduin syntiäni kyllä kun noita pujottelin.


Kiva huivi loppujen lopuksi. Toivottavasti saaja tulee pitämään tästä: ainakin väri sopii hänelle paremmin kuin minulle.

5 kommenttia:

 1. Onhan siinä niinku aaltoja tai jotan merellistä. Helmiä en olekaan vielä kokeillut neuleeseen laittaa. Tai siis on semmosia rannekkeita tehny mihin helmillä neulottiin kuvio mutta huiveihin ja sukkiin tmv en oo laittanut. Ne näyttää kyll kivoilta.

  VastaaPoista
 2. Kaunis huivi noin epämerellisenäkin. Saisikohan sitä itse aikaiseksi joskus kokeilla tuota helmien käyttöä neuleissa.

  VastaaPoista
 3. Ihana huivi! Pitäisi kokeilla helmien laittoa neuleeseen, pöllösukkiin olen ainoastaan kokeillut.

  VastaaPoista
 4. Kyllä täällä taas niin upea huivi.

  VastaaPoista