torstai 10. maaliskuuta 2011

Naistenpäivän tunnelmia (hieman jälkijunassa)

Tiistaina käväisin töistä tullessani tyhjentämässä taas mainoksia täynnä olleen postilaatikon: ihmettelin kovasti minulle osoitettua Soneran kirjekuorta, jossa vieläpä tuntui olevan sisällä jokin pikkuesine - en siis ole Soneran asiakas ollenkaan. Kun kuoren avasin, selvisihän tuo mysteeri: Salainen NeuleYstäväni siellä muisti minua Naistenpäivälahjalla. Samalla selvisi sekin, miksi SNYni kyseli jokin aika sitten ranteenympärystäni:


Eli ihanainen itseaskarreltu rannekoruhan se siellä Soneran kuoressa piileksi Naistenpäiväkortin kera! Koru ei pääse kuvassa oikeuksiinsa; on siis todella kaunis, ihan meikäläisen värinen ja juuri sopiva käteeni. Kiitos SNY! Koru suorastaan huutaa parikseen tuota violettia villajakkuani, joka on ollut viimeistelyssä jo pari viikkoa... Juuri nyt vaan on muita kiireitä niin, että jälkikasvukin jo tänään kyseli neulonko enää ollenkaan!!!

Samalla tuumailin, että kunhan SNYni ei enää ole salainen, mahtaisikohan hän tehdä tilaustyönä ja korvausta vastaan tuolle rannekorulle pariksi korvikset ja/tai kaulakorun??? Nöyrin mielin kyseleepi hän...

Salainen Neuleystävä -blogissa kuumana käyvä valituskeskustelu saa hieman pahalle mielelle, koska ihmiset tuntuvat valittavan ihan turhasta, ja toisaalta samalla hyvällekin mielelle, koska niin oma tämänhetkinen SNYni kuin myös viime syksyinen ei-enää-niin-salainen neuleystäväni Olga ovat onnistuneet minua aidosti ilahduttamaan. Kiitos siis heille, ja itsekin yritän vilpittömästi omaa neuleystävääni paketeillani miellyttää. Kukaan ei kuitenkaan voi olla ajatustenlukija, ja jos jonkun vaatimustaso on taivaissa, kuka pakottaa lähtemään mukaan tällaisiin yllätysvaihtoihin? Toivon todella, että lähettämäni paketit eivät ole olleet pettymyksiä saajilleen.

Ja vielä sytomyssykuulumisia: kävin Espoon Menita Outletissa ostamassa nappeja villajakkuuni, ja samalla sovin sinne uuden sytomyssytapahtuman: Menitassa neulotaan myssyjä la 2.4. klo 12-15, tervetuloa tutut mukaan! Samalla sain mukaani 44 kpl valmiita myssyjä, ja jos hyvin käy, niitä toimitetaan huomenna perille HUS:iin. Ellei sitten alkava flunssa kaada. Sinnittelen vastaan.

4 kommenttia:

 1. Ihana rannekoru <3.

  Harmi että SNY-ringistä on tullut valituksia. Minullakin oli kerran niin haastava pari ettei oikein mikään tuntunut miellyttävän mutta ei hän sentään julkisesti valittanut.

  Yritän tulla Menitaan neulomaan sytomyssyjä ja tuomaan valmiit vihdoinkin sinulle. Ne ovat jo löytyneet muuton jälkeen.

  VastaaPoista
 2. Ihana koru! Mä lopetin ton vaihtohomman just sen takii ku aina välil on sellasii pareja jotka valittaa vaik mitä lähettäisit. On menny vähän maku kaikista vaihtotouhusta. Myös ristipistopuolella on muutama vaikee, jolle ei sitte mikään kelpaa.

  VastaaPoista
 3. Kaunis koru. Minäkin jätin Sny-kierroksen väliin. Osittain sen takia, kun parini (kelle laitoin paketin) teki oharit, mutta onneksi sain sitten hyvän parin. kuitenkin jäi jotenkin huono maku...

  VastaaPoista
 4. Hahaa, tähtäykseni postin kulkemiseksi juuri naistenpäiväksi siis onnistui! :) Kiva kuulla että koru oli mieleinen, jännäsin sitä vähän. Ja ilman muuta onnistuu sopivan kaulakorun ja korvisten teko myös. :)

  Mukavaa sunnuntaita!

  SNY:si

  VastaaPoista