sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Lisää lankaa!!!

SNY:n paketti (joka muuten oli saapunut lähipostiin juuri tasan ystävänpäivänä) sisälsi, yllätys yllätys, lisää lankaa! Ja hyvä niin, lankaa on aina mukava saada!

February gift from my new Secret Pal. Nice!

Ihanaa valkoista Schoppel Wollen Admiral -sukkalankaa, juuri sen vahvuista mihin olen tätä nykyä tykästynyt. Lankaa oli siis kaksi kerää, ja mietiskelinkin, että toisesta voisi neuloa ihan valkoiset pitsi-ihanuudet, mutta toiseen voisi kokeilla koolausta - sitten kun kevät taas koittaa. Muutakin kivaa paketista löytyi, nimittäin kahvijuomajauhetta pari pussia, palmikkopuikot (niitä olenkin hukannut viime aikoina useampia, taas viime viikolla katosi yksi) sekä silmukkamerkkejä. SNYn lähettämässä kortissa oli Heli Laaksosen runo:


Kiitos SNY, Heli Laaksosen runot saavat aina hymyn huulille! Tuo Laitilan murrekin on niin sympaattista, vaikkei se omaan suuhuni istukaan.

Eilen olin Oulunkylän Lankamaailmassa neulomassa sytomyssyjä. Ihanat ihmiset palauttivat meille jo vinon pinon valmiita myssyköitä: itse kotiuduin mukanani 29 myssyä, ja Ninakin otti mukaansa osan. Hienoa, keräys on hyvässä vauhdissa! Keskiviikkoiltana neulotaan taas Pukinmäen kirjastossa, tervetuloa kaikki tutut ja tuntemattomat.

Niin, ja loppuun jymyuutinen: en ostanut Lankamaailmasta yhtään kerää lankaa. Tosin paluumatkalla osuin Eurokankaaseen, ja siellä olikin muuttomyynti. Ostin Finlaysonin lakanakangasta (2,50 EUR/m, ei paha) sekä silkkikangasta itämaisen tanssin huiviharjoituksia varten. Lähes kaikki 50-70% alennuksessa. Taidan piipahtaa siellä toisenkin kerran!

7 kommenttia:

 1. Ihana maanantaiaamun avaus, kun sain lukea Heli Laaksosta. Pitääkin poikeata kirjaston runohyllyllä (mutta vasta muuton jälkeen). Sukkalanka näyttää hienolta ja siitä tulee varmaan upeat pitsisukat.

  VastaaPoista
 2. Upeaa lankaa ja lankaahan ei ole koskaan liikaa;) Heli Laaksosen runot ovat kivoja, hieman erilaista murretta kuin täällä itärajalla.

  VastaaPoista
 3. Jee, paketti on siis perillä. :) :)
  Aika lähellä on muuten liipattu, kävin itsekin lauantaina Lankamaailmassa! Olisipa ollut hassua jos oltaisiin satuttu olemaan yhtä aikaa. (Enkä siis asu pääkaupunkiseudulla)

  Mukavaa viikon jatkoa!

  SNY

  VastaaPoista
 4. SNY, maailma on pieni ja neulojamaailma varsinkin!!! Ehkäpä joskus vielä oikeasti tavataan, sitten kun ei enää olla Salaisia :)

  VastaaPoista
 5. Voi juku miten ihana paketti! Mä olin kovasti tulossa lauantaina Ogeliin, mutta olin vielä räkiksen takia vaakatasossa melkeen koko päivän. Odotanpa innolla mitä neulot tuosta lankaihanuudesta!

  VastaaPoista
 6. Hei, punon tässä juonia tulevia kuukausia varten. Salamyhkäisesti kysäisisin, mikä mahtaa olla ranteesi ympärys?

  SNYsi

  VastaaPoista