keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

SNY:n kevätterveisiä ja villasukkia

Salainen Neuleystäväni muisti minua vihreällä paketilla. Paketissa oli tietenkin lankaa, Drops Delightia (samasta väristä syksyinen SNY:ni oli neulonut minulle sukat) sekä vyyhti aivan minun väristäni villalankaa (olisiko vironvillaa???). Lisukkeena oli suklaanaamio, lautasliinoja ja 2,5 mm pyöröpuikot.

March package from my Secret Pal. Some yarn, chocolate face mask, napkins and round needles (Drops 2.5mm/50cm).
 Vihreää on myös ollut puikoilla. Sain lopultakin valmiiksi palmikkosukat, joita aloittelin tammikuisella lomareissulla. Hyvin ehtivätkin jo puikoilla marinoitua. Samalla tuli supistettua vanhoja varastoja Novitan 7 veljestä -langan osalta.


Pattern: Novita Syksy 2007 ekstra. Yarn: Novita 7 veljestä (170 g).
Size: 39. 
Tätä lankaa jäi vieläkin, joten nyt on työn alla lapaset samasta langasta ja samaan tyyliin. Pian pitää varmaan ostaa lisää seiskaveikkaa, jotta saa vielä myssyn ja kaulaliinan...  No ei vaineskaan. Positiivinen yllätys oli se, ettei lanka ainakaan vielä neuloessa nöyhtääntynyt - saa nähdä miten käytössä käy. Tosin nämä sukat taitavat päätyä joululahjoiksi, joten käyttöön eivät joudu vielä pitkään aikaan. Kerta se on ensimmäinenkin, kun minulla on ensimmäinen joululahjan valmiina jo maaliskuussa!

9 kommenttia:

 1. Sukat näyttää hyviltä. Oon itsekin aikonut joskus kokeilla tuota mallia. Sukkamallijono vaan on niin pitkä, että taitaa siinä jonossa olla jo nyt neulottavaa eläkepäiviin asti.

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat on puikoiltasi putkahtaneet :) Pitäisikö tässä joululahjoja alkaa itsekin kilkuttamaan...hmmm :) Aurinkoista kevättä toivottaa Hilima neulomosta

  VastaaPoista
 3. Hups, kiireessä unohdin näköjään kortin paketista. Mutta juu, on se vyyhti vironvillaa. :)

  Onpa huikean kauniit pitsisukat!

  Mukavaa viikonlopun odotusta!

  SNY

  VastaaPoista
 4. Kauniit sukat ja hieno SNY-paketti :). Kyllä tuohon settiin voisi tehdä vielä villatakinkin, joten lankakauppaan vain ;).

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat sukat. Mä haluun olla mukana kun ostat lisää 7veikkaa! Ei vaiskaan, katotaan nyt miten ne nöyhtääntyy.... Mitäs teet vironvillasta???

  VastaaPoista
 6. Kiitokset kauniit kaikille kehuista! Huopatossunen, ei saa yllyttää yllytyshullua :) ja Virpi, Karnaluks ei taida myydä Novitaa? Pitänee siis piipahtaa Jumbon Prismassa, pianhan on taas harppujen aika kokoontua!!! SNY, ei, korttia ei löytynyt vaikka laatikkoa kuinka ravistelin ja kääntelin, mutta eipä tuo mitään, muuta sisältöä oli taas riittämiin :)

  VastaaPoista
 7. Kyllä Karnaluks itseasiassa myy Novitaa. Kävin siellä itse hiljan ja naureskelin että se tässä olisikin, raahaudun tänne asti ostamaan samaa lankaa kuin saisin viereisestä Prismasta. :D

  SNY

  VastaaPoista
 8. Miksen minä siskoseni saa tuollaisia, muistan tässä taannoin kun joku valitti ettei osaa tehdä kantapäätä, no joo enhän mä sitä silloin kyllä uskonut ja tässä sen nyt sitten näkee.

  VastaaPoista
 9. Kakkupuikko, ei sitä vielä tiedä kuka nuo sukat saa, tosin sen voin sanoa että ne ovat hieman isompaa kuin hobittikokoa (nimim. kateellisten panettelua) joten sinulle eivät sovi ;)

  VastaaPoista