perjantai 29. lokakuuta 2010

Pieniä perinneneuleita

Pääsin lopulta nappiostoksille ja sain viimeisteltyä kummipojan asustesetin. Viime talvena neuloin siis pienelle eteläpohojalaaselle kummipojallemme kokoa 86 cm olevan Jussi-paidan ja sukat. Koska olin varannut lankaa jokseenkin riittävästi, olen jatkanut puvuston täydentämistä kesän aikana pikkuhiljaa. Kummipoika täytti vastikään vuoden, ja alkaa nyt olla oikean kokoinen näihin vaatteisiin. Talven koittaessa on siis jo aikakin saada setti valmiiksi, ennen kuin se jää pieneksi.

Pattern: Novita Talvi 2007. Size: 86 cm. Yarn: Novita Nalle (gray, 184 g), Novita Nalle Aloevera (blue, 102 g).

Viime talvena neulomani pusero ja sukat saivat siis seurakseen haalarin, slipoverin ja myssyn - koko setin lehdestä Novita Talvi 2007. Paketti lähtee nyt pikkuiselle postissa, koska neuleet eivät olleet aivan valmiit vielä viikko sitten kun tavattiin. Paketin myötä lähtee suukkoja ja paranemisia pienelle, joka kärsii taas ties monennestako korvatulehduksesta. Pikku rassu!

Käväisin tänään työmatkalla Tallinnassa, mutta löysin itseltäni selkärangan enkä edes käynyt lankakaupoissa. Tällä neulomustahdilla on ihan pakko pidättäytyä lankaostoksista, jotta pysyisi miinuksilla lankavaraston syyssupistelutalkoissa! Paluumatkalla laivassa hämmensin työtovereita kaivamalla puikot ja Manos Silk Blendin esille: aloin siis neuloa kämmekkäitä Traveling womanin jämälangoista. Hyvin etenee, valmistuisikohan jo huomenna???

5 kommenttia:

 1. Kävit Tallinnassa mutta et lankakaupassa ???!!! Tuohon en pystyisi ikinä :D.

  VastaaPoista
 2. Juu, en minäkään pystyis tohon tyyliin Tallinnas käymään (ja senhän voi luikea jopa mun blogista ihan tässä viime kuulta...), hatunnoston arvoinen juttu!

  VastaaPoista
 3. Blogissani on sinulle haaste, käy kurkkaamassa :).

  VastaaPoista
 4. Sny täällä jälleen kurkkii ja täytyy todeta, että todella hienon setin olet tehnyt kummipojallesi!

  VastaaPoista
 5. Ja mä olen lähdössä Tallinnaan varta vasten lankaa hakemaan vaikka yhtään en kyllä tarvitsisi lisää=)

  VastaaPoista