torstai 26. toukokuuta 2011

Paljastuksia

Salainen NeuleYstäväni lähetti paljastuspakettinsa, josta löytyi taas vaikka mitä:

Last package from my Secret Pal / Spring 2011. Some goodies and a lot of nice yarn!

Paketista löytyi siis hennon sinertävää 200 g Drops Alpacaa, suklaata, kahvijuomajauheita, SNY:n itse neuloma kukkaro (suloisen sinisestä Tennesseestä) sekä pieni sievä aamiaistarjotin; jälkimmäinen sai minut odottamaan innolla lämpimiä kesäaamuja, jolloin ei ole kiire mihinkään, vaan voi hipsiä ihan vaikka yöpaitasillaan takapihalle kahvikupposen ja neulomuksen kera, nautiskelemaan puutarhasta jonka rakentamisessa on vuodatettu kahtena kesänä runsaasti hikeä, ja rehellisesti sanottuna muutamia kyyneleitäkin. Mutta siitä enemmän myöhemmin!

Näyttääkö muuten suklaapaketti kuvassa hieman räjähtäneeltä??? No, voi olla etten malttanut olla avaamatta pakettia heti postin pihassa, ja voi myös olla että söin suklaaherkuista puolet jo ennen kuin ehdin kotiin asti...

Niin kuka se minulle olikaan kevään mittaan näitä ihania paketteja lähetellyt? Salainen NeuleYstäväni oli siis Marnie, jonka blogista löytyikin ainakin tutun näköinen kukkaro. Kiitoskukkina Marnielle julkaisen muinaisesta ristipistotaulusarjastani osan 2/4: Iso kiitos Marnie, saatanpa vierailla blogissasi myöhemminkin katselemassa mitä olet saanut aikaan!

Cross-stitching project from my past, part 2/4. Pattern (as far as I can remember) from Suuri Käsityö.

6 kommenttia:

 1. Dropsin Alpacaa, nam. Mustikkasuklaata, nam. Sinulla on ollut hyvä SNY-kierros; olen ihastellut muitakin saamiasi paketteja.

  VastaaPoista
 2. Oletpa saanut upean paketin;) Tuo ristipistotaulu näyttä jotenkin tutulta... olen tehnyt joskus muinoin tuon taulun ja koko sarjan, missähän komeron pohjalla ne mahtaa olla;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kiitos kiitos tämän kevään paketeista! Ne ovat olleet huippuja! Ja erityiskiitos viimeisestä, tuntuu siltä että olet ottanut toiveeni huomioon kokonaan. On ollut ihana vastaanottaa kokoamiasi paketteja. (Olet näemmä itsekin saanut oikein mukavia!)

  VastaaPoista
 4. Suloinen kukkaro! Suloinen paketti kaikin tavoin, tyylikäs.

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihana SNY-kierros sulla olikaan. Sait sekä teit ihania paketteja. Ristipistotaulu on myös hieno, siitä vaan pistelemään lisää, hyvinhän se on aikaismminkin sujunut!

  VastaaPoista
 6. Heeei, kiva että paketti löysi perille ja on mieluinen. :) Oli kiva olla juuri sinun SNYsi, kiitos kukkasista. :)

  SNYsi Marnie

  VastaaPoista