perjantai 22. huhtikuuta 2011

SNY:n taivaansininen tervehdys

Salainen Neuleystäväni muisti minua sopivasti pääsiäiseksi saapuneella sinisellä paketilla. Ja sieltähän löytyi vaikka mitä.

April package from my Secret Pal.
Ensinnäkin, SNY oli neulonut taivaansinisestä Drops Merinosta kaksi sytomyssyä, minttumyssyn aikuisten kokoa ja hieman pienemmälle ihmiselle Tennessee -kesäpipon. Kiitos näistä, toimitan siis eteenpäin HUS:iin, isompi lähtee Syöpätautien klinikalle ja pienempi Lastenklinikalle!

Itselleni paketissa oli samasta värimaailmasta vyyhti Teetee Elegantia sekä huiviohje (LaReine, by Angela Tong). Tuota lankaa olenkin monesti kaupassa hypistellyt huivia varten, mutta toistaiseksi olen jättänyt ostamatta: kärsimättömänä ihmisenä olen epäillyt, että noin ohuesta langasta saattaa päätyä ikuisuusprojektiksi. En siis ole hylännyt ajatusta, vaan lykännyt tuonnemmaksi nopeampien projektien alta ;D. Kiitos SNY, nyt kesälomienkin hiljalleen lähestyessä saatan saada tuotakin kokeilua nytkähtämään eteenpäin, kun kerran lankakin on jo valmiina!

Muina pikkumuistamisina paketissa oli mittanauha, kerroslaskuri ja pääsiäiskoristeita. Kiitos myös näistä, lisätarvikkeita aina tarvitaan, koska niillä on taipumusta toisinaan kadota selittämättömällä tavalla. 

3 kommenttia:

 1. Hei, onpa kiva että posti kulki näin nopeasti! Paketin tarpeet odottelivat pöydällä myssyjen valmistumista turhan pitkään ja pelkäsin ettei ehdi pääsiäiseksi, mutta ehti kuitenkin. :)

  Mukavaa pääsiäistä!

  SNY

  VastaaPoista
 2. Vau! Saitpa taas hienon paketin! Kiva kun myssyjäkin valmistuu, niille on aina käyttöä.

  VastaaPoista
 3. Tosi hienon paketin olet saanut. Teetee Elegant on upeaa lankaa ja siitä tulee varmasti hieno huivi.

  VastaaPoista