sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Tervetuloa uuteen blogiini!

Toivottavasti viihdyt täällä! Olen noin nelikymppinen nainen Kirkkonummelta. Perheeseen kuuluu mies, teini-ikäinen poika ja äksyilevä maatiaiskissa. Sairastuin viime talvena muutaman vuoden tauon jälkeen pakkoneuloosiin, ja sen sivujuonteena iski niim hamstroosi kuin satunnainen purkoosikin. Viimekesäinen KesäYön Hullutus aiheutti lisäksi startiittiongelman ja sai minut näkemään siellä täällä myös ufoja, joiden lisääntymistä vastaan yritän nyt sitkeästi taistella.

Olen harrastanut erilaisia käsitöitä enemmän tai vähemmän kausiluontoisesti, mutta tänä vuonna neulomiseni on kuitenkin saanut lähes maanisia piirteitä. Osasyynä lienee se, että viime vuodenvaihteen vapaapäivien aikana löysin neuleaiheiset sivustot: mm. Novitaklubin kotimaisen yhteisön, jonne perustin ensimmäisen blogini, Ravelryn pientä kulkijaa hämmästyttävän ja kummastuttavan ohjeiden ihmemaailman ja ylipäätään neuleblogien verkoston. Pyörittyäni aluksi Novitan palstoilla ja löydettyäni sitten Ravelrystä yhä enemmän ja enemmän ihania ohjeita ja lankoja, puhumattakaan keskusteluryhmistä, tempauksista ja erinäisistä neulojatapaamisista, päädyin minäkin siirtämään blogini Novitasta "väljemmille vesille". Enää ei siis tarvitse potea huonoa omaatuntoa siitä, että ostoskoriini päätyy nykyisellään enemmän ja enemmän muuta kuin Novita-lankoja. Iso etu on myös se, että eri yhteyksissä tapaamani niin Novitalaiset kuin muutkin neulojat voivat halutessaan blogiaan seurata.

En aio lisätä tänne kuvia aiemmista töistäni, koska niitä löytyy jo muualta. Tulevista kylläkin. Joka tapauksessa vielä kerran Tervetuloa, bloggailemisiin!

Dear Reader, Welcome to my new blog! I have started my career as a blogger at the Novita web site but moved here in order to give access also to non-Novita knitters. I am ~40 years old knitter from Southern Finland. My family involves my husband, our teenage son and a crazy cat. I have knitted for years, but since beginning of 2010 my knitting enthusiasm has started to get manic features - according to my family at least.  I hope you enjoy my blog, please check also my earlier projects (the old blog is unfortunately only in Finnish)!

1 kommentti:

  1. Olenko ensimmäinen kommentoija...Sny täällä otti heti vinkistä vaarin ja kurkkasi uuteen blogiisi, oikein kivan syksyiseltä näyttää!
    Nyt mä pääsenkin kommentoimaan useammin;)
    T. nimimerkillä huonoa omaatuntoa poteva Sny

    VastaaPoista