keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vappuhulluttelua

Vappuun kuuluu kaikenlainen hulluttelu, eikös niin. Ja piknik. Tänä vuonna ilmoitin nauttivani vappubrunssin kotosalla sen sijaan että lähtisin kylmettymään kaupungille. Eipä tuosta nälkäiseksi jäänyt.

First of May brunch.

Niin se vappuhulluttelu. Sellaiseksi luokittelen vuosia sitten koetun massapsykoosin aiheuttamassa hetken mielijohteessa hankitun pompulalangan neulomisen. Pompon Wollelle sopiva käyttökohde aiheutti hieman päänvaivaa. Lopulta vuosia vaatehuoneen perukoilla marinoituneesta "tamponilangasta" tuli uusi pehmoinen päällinen olohuoneemme jo kovin kulahtaneeseen sohvatyynyyn.


Our new cushion pillow.  Knitted from Pompon Wolle Color.
Lankavarasto pieneni kokonaiset 270 g, ja sopiihan tuo ihan mukavasti verhojen ja kliivioiden värisävyyn.  Voi jospa nuo kukkisivat ikuisesti!

Tyynyn valmistuttua oli hyvä täyttää massu ukkokullan grillaamalla pihvillä ja varmistaa vapun sokerihumala mangojuustokakulla. Laitoin pohjaan kaurakeksejä ja omenamehua sekä hyytelöön rasiallisen mangotuorejuustoa, desin verran Ingmanin superhyvää lisäaineetonta mangojogurttia sekä 2 dl vatkattua kermaa. Kakku hyytyi neljällä liivatelehdellä ja hyvää oli.

Mango cheese cake - a nice dessert for this summer's first barbecue.

Napoleonkin tykkää kliiviasta.


 Ei muuta kuin hyvää Vapun jälkeistä elämää!

2 kommenttia:

  1. Tuli just hyvä tyyny. Mun ainoa tarkoituksella ostamani ja kutomani pompulalanka tapahtui espanjassa ku piti saada lattiakluuttu systerin kivilattioita lakaisemaan. Se siitä langasta;)
    Komea brunssikeko ja varmasti makoisa kakku. Sitä pihviä oikeasti kuolaan ku en oo aikoihin pystynyt kunnon pihviä syömään (hammasremontti).

    VastaaPoista
  2. No kyllä oot hyvin ennakoinut ostaessasi, kun tampoonilanka ja kukka mätsää ;)

    VastaaPoista